WASKO

BSO, Peuterspeelgroep en Vakantieopvang

Wasko Kinderopvang - partner van scholen

Wasko en De Viermaster zijn bezig met de vorming van een Integraal Kind Centrum waarbij we een doorgaande pedagogische lijn hanteren. Doordat de opvang binnen het gebouw van De Viermaster plaatsvindt, is er veel contact tussen beide teams. Middels structureel overleg, maar ook door het deelnemen aan elkaars activiteiten worden aanpakken met betrekking tot onder andere welbevinden en sociale veiligheid op elkaar afgestemd. 

 

Buitenschoolse opvang (BSO) - Ontspannen na school

Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht bij de buitenschoolse opvang van Wasko. Op onze BSO-locatie de Basisbende werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit Doen Kids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken.

 

Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen - Relaxen in de vakantie

Heeft u behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema’s die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek Doen Kids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op ‘unieke locaties’ zoals de Natuur- en Sport-BSO’s.

 

Peuterspeelgroep - Spelenderwijs leren

Onze school werkt nauw samen met de peuterspeelgroepen van Wasko. De peuterspeelgroep is leuk en leerzaam. Vanaf 2 jaar zijn peuters van harte welkom bij Wasko om te spelen en spelenderwijs te ontwikkelen.

 

Aanmelden

Meer informatie over de opvangmogelijkheden bij Wasko? Surf naar www.wasko.nl voor voorwaarden. Aanmelden kan ook via de site. Ook zit de kindplanning van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. De kindplanning is bereikbaar via kindplanning@wasko.nl of 078 - 615 71 65.

 

Over Wasko

Of je nu kiest voor een peuterspeelgroep, buitenschoolse- of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is kinderopvang méér dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede ‘thuis’ gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving. Wasko kent naast reguliere BSO ook de Sport-, Natuur- en ‘Zwem-BSO’.

Stichting Wasko is een Maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Maatschappelijke kinderopvangorganisaties investeren voortdurend in de kwaliteit van de opvang. Gemaakte winst komt vanzelfsprekend ten goede aan investeringen in onder meer opleidingen van medewerkers, materialen, methodes en de inrichting van de ruimtes. Maatschappelijke kinderopvangorganisaties bieden opvang aan alle kinderen van 0 t/m 12 jaar en zorgen voor een doorgaande ontwikkellijn. Ieder kind heeft recht op optimale ontwikkeling

                         

Wasko BSO De Viermaster 

Van der Palmpad 2

3351 GZ Papendrecht

(078) 711 26 16

ViermasterBSO3-8@wasko.nl